Merenda Team Oy

On vuonna 1996 perustettu yhtiö joka tuottaa asiantuntijapalveluita kuntien ruokapalveluille.

Julkisten ateriapalveluiden haasteita

Elämme aikaa jossa jaetaan lähes ainoastaan niukkuutta. Kuntien ruokapalveluiden on puolustettava perinteistä asemaansa päivittäisessä työssään laadun, kustannusten hallinnan ja asiakaspalvelun keinoin. Haasteet ovat henkilöstön ikääntymisessä sekä taloudellisten resurssien vähäisyydessä.

Yrityksemme on erikoistunut tuottamaan kustannustehokkaita ratkaisuja päiväkotien, koulujen, vanhusten palvelutalojen sekä sairaaloiden ja terveyskeskusten ateriapalveluihin. Suunnittelemme yksilöllisen ratkaisun kuhunkin asiakkaan esittämään haasteeseen. Tarvittava ratkaisu voi koostua esimerkiksi henkilöstön valmennuksesta, tuotannon suunnittelusta, toimintolaskennasta, henkilöstön mitoituksesta jne.

Ammattitaito ja kokemus onnistuneiden ratkaisujen tukena

Merenda Team Oy:n taustalla vaikuttavalla Ari Sillanpäällä on pitkä toimialakokemus niin ruoan valmistamisen, keittiösuunnittelun kuin konsulttitehtävienkin saralta. Vuosien mittaan karttunut osaamispääoma takaa ammattitaitoisen palvelun, joka räätälöidään yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Suunnittelemme palvelun aina yhteistyössä asiakkaan ja hänen työryhmänsä kanssa. Näin pystymme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaamme kulloiseenkin haasteeseen. 

Palvelun laadun takaavat pitkä kokemus ammattikeittiöissä työskentelystä ja niiden johtamisesta. Esimerkiksi Finlandiatalon ravintolan ja Helsingin Vaakuna hotellin keittiöpäällikkyydet. Lisäksi jäsenyys aktiiviuran aikana Suomen keittiömestariliiton maajoukkueessa ja Etelä-Suomen keittiömestariyhdistyksen hallituksen jäsenyys.

Ammattikeittiöiden toimintaympäristön suunnittelussa merkittävän edun antaa vuosien kokemus Metoksen keittiösuunnitteluosaston johdossa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää